Rouwen is Liefde.

Krachtig na Miskraam of Stilgeboorte | 1-op-1 coaching

Tijdens deze individuele begeleiding creëer ik voor jou de veilige, warme omgeving en daarmee de tijd & ruimte om jouw verhaal te doen. Zodat je alles kunt delen wat er in jouw hoofd speelt rondom je verlies, zonder dat je je moet inhouden of rekening moet houden wat de ander denkt.

Ik hoor je. Ik zie je. Ik voel je.

Praten over het verlies van je kindje

Door te praten over jouw verlies, geef je jezelf toestemming om met het verlies te zijn en geef je het kindje de aandacht die het wenst. De thema’s die bij jou spelen komen langzaam omhoog tijdens de gesprekken en daar gaan we op een warme & liefdevol over in gesprek.

Zodat jij meer rust ervaart in je hoofd, meer innerlijke vrede voelt over dat wat er is gebeurd en daarmee ook een bijzondere vorm van vrijheid voelt. Er is een onvoorwaardelijk liefde voor je kindje en deze liefde voel je ook voor jezelf.

Waardoor je vervolgens ook weer jouw pad zelf kan vervolgen.

Wat levert dit traject jou op?

 • veerkracht in jezelf om weer gelukkig te zijn
 • je hebt een positiever beeld van jezelf, meer zelfvertrouwen
 • je ervaart meer rust in je lichaam & je hoofd
 • je voelt een onvoorwaardelijke liefde voor jezelf
 • je vindt weer jouw positieve levenskracht
 • je leert bij jezelf te blijven, ook tijdens tegenslagen
 • & je verweeft je kindje liefdevol in je leven.

Tijdens dit intensieve 1-op-1 traject begeleid ik jou om weer de moed in jezelf te vinden & vooral de positieve levenskracht zodat je weer kan stralen. Als vrouw. Als moeder. Als Jezelf.

Praktische info begeleiding:

Wat? 6 sessies van 1.5 uur
Hoe? Op locate of online via Zoom (in overleg)
Voor wie? Moeders die hun kindje zijn verloren
Kosten? 540,- (zie vergoedingen hieronder)

Heb je interesse of vragen over de 1-op-1 begeleiding na babyverlies?

Stuur dan een bericht via onderstaande formulier en dan plannen we een gratis AfstemGesprek in om te kijken of dit traject passend is bij jou of niet.

  Vergoedingen van de coaching?

  Ik krijg vaak de vraag of mijn coachingstraject vergoed. Dit is situatieafhankelijk en daarom heb ik de verschillende mogelijkheden hieronder neergezet, en als je vragen hebt kan je me altijd een berichtje sturen.

  Via je werkgever/CAO

  Werkgevers zetten zich steeds meer in voor zowel het fysieke als het mentale welzijn van hun werknemers. Vaak hebben ze een potje of budget gereserveerd waar werknemers gebruik van kunnen maken en hier valt persoonlijke ontwikkeling vaak ook onder. Of dit het geval is bij jouw werkgever, kan je het best navragen bij je leidinggevende of de HR afdeling om zo erachter te komen wat mogelijk is.

  Via de Arbodienst

  Na het verlies van je kindje kan een bedrijfsarts jou begeleiden in het proces om weer terug te keren naar de werkvloer. Indien dit het geval is voor jou, kan je bij je bedrijfarts of leidinggevende navragen wat de mogelijkheden zijn.

  Via het UWV

  Heb je op dit moment geen werk en ontvang je een uitkering vanuit uitkeringsinstantie UWV? Het UWV heeft beschikbare financiële middelen om herstel en re-integratie te bevorderen waar jij wellicht van kunt profiteren. Mijn coachingstraject helpt jou in het rouwproces om het verlies van je kindje, om weer meer zelfvertrouwen te krijgen en een positief toekomstbeeld. Dit samen is een belangrijke basis waarmee je met energie een baan kan vinden die passend is voor jou en waar je plezier uithaalt.