Gratis Visualisatie

Liefdevolle verbinding maken met je kindje

Deze waardevolle visualisatie gebruik ik bij veel van mijn cliƫnten tijdens de 1-op-1 sessies. Het is een heel fijne manier om stil te staan bij je kindje en op een andere manier contact te leggen dan je gewend bent. Daarnaast is het ook heel fijn om op een liefdevollere manier naar jezelf en je gevoelens te kijken.

En omdat ik deze oefening graag met meer moeders willen delen die hun kindje zijn verloren, zodat zij dit ook kunnen ervaren, heb ik hem vanmorgen speciaal voor jou opgenomen.

Je kunt de gratis visualisatie hieronder aanvragen:

 


  En omdat ik deze oefening graag met meer moeders willen delen die hun kindje zijn verloren, zodat zij dit ook kunnen ervaren, heb ik hem vanmorgen speciaal voor jou opgenomen.

  Je kunt de gratis visualisatie hieronder aanvragen:

   

  [/vc_column_text]


   [/vc_column]
   [/vc_row]