Krachtig na Miskraam of Stilgeboorte

1-op-1 Begeleiding

Je bent weer zwanger na een miskraam of een stilgeboorte. Aan de ene kant ben je dolblij dat je weer zwanger bent, maar je merkt ook dat je het allerliefst zou willen dat deze 9 maanden voorbij zouden vliegen. Je ervaart veel stress en spanning rondom deze nieuwe zwangerschap, omdat je weet dat het ook verkeerd kan aflopen.

Stress en onrust tijdens zwangerschap na miskraam of stilgeboorte

Je bent veel aan het piekeren en dat houdt je continu bezig, maar je wilt ook heel graag genieten van de zwangerschap alleen lukt je dat nog te weinig. Je wilt het anders doen, je bent bereidt om hieraan en aan jezelf te werken. Dan is dit programma precies voor jou.

Deze begeleiding is ontwikkeld voor vrouwen die weer zwanger zijn na een miskraam of stilgeboorte en last hebben van veel stress en spanning rondom deze nieuwe zwangerschap. Vrouwen die misschien nog te maken hebben met schuldgevoelens richting het kindje dat ze zijn verloren. Of vrouwen die moeite hebben om weer het vertrouwen te krijgen in hun lichaam sinds het verlies van hun kindje.

Zwanger na babyverlies zal nooit meer hetzelfde zijn

Veel vrouwen die ik spreek hebben moeite met het maken van verbinding met hun ongeboren baby’tje, omdat ze niet te gehecht willen raken voor als het misschien weer fout gaat.

Ook dit gaan we behandelen tijdens de sessies, het maken van liefdevol contact met het kindje dat in je buik groeit. Ondanks dat een zwangerschap na verlies nooit meer hetzelfde zal zijn, kan je ook die liefde en dankbaarheid tijdens deze zwangerschap ervaren.

Na het traject van 3 maanden:

  • Voelt je zwangerschap niet meer als confronterend & pijnlijk tegenover het kindje dat je mist
  • Leer je het nieuwe leven wat in jou groeit te verwelkomen samen met het kindje dat je verloren bent
  • Verweef je het kindje dat je verloren bent liefdevol in je leven, zij/hij is altijd onderdeel van jou
  • Ga je geluk & verbintenis voelen voor allebei de kindjes, wat zoveel meer rust geeft tijdens de zwangerschap
  • Geef je jezelf de ruimte om echt te kunnen genieten zonder je schuldig te voelen
  • Draag je jouw kindje bij je met alle liefde die jij te geven hebt wat zorgt voor een warme, veilige basis.

Praktische info Zwanger-na-Verlies Begeleiding

  • Hoeveel sessies? 6 sessies a 1.5 uur
  • Wanneer? Elke twee weken, 3 maanden in totaal
  • Waar? Online via Zoom of op locatie
  • Mogelijkheden voor vergoeding? Lees onderaan de pagina hier meer over
  • Kosten? 540,-

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de Zwanger na Miskraam of Stilgeboorte Begeleiding?

Dan kan je hieronder een Gratis AfstemGesprek aanvragen, waarin ik jou vragen kan beantwoorden en we samen kunnen kijken of deze vorm van begeleiding passend is voor jouw situatie of niet.

  Vergoedingen van de coaching?

  Ik krijg vaak de vraag of mijn coachingstraject vergoed. Dit is situatieafhankelijk en daarom heb ik de verschillende mogelijkheden hieronder neergezet, en als je vragen hebt kan je me altijd een berichtje sture.

  Via je werkgever/CAO

  Werkgevers zetten zich steeds meer in voor zowel het fysieke als het mentale welzijn van hun werknemers. Vaak hebben ze een potje of budget gereserveerd waar werknemers gebruik van kunnen maken en hier valt persoonlijke ontwikkeling vaak ook onder. Of dit het geval is bij jouw werkgever, kan je het best navragen bij je leidinggevende of de HR afdeling om zo erachter te komen wat mogelijk is.

  Via de Arbodienst

  Na het verlies van je kindje kan een bedrijfsarts jou begeleiden in het proces om weer terug te keren naar de werkvloer. Indien dit het geval is voor jou, kan je bij je bedrijfarts of leidinggevende navragen wat de mogelijkheden zijn.

  Via het UWV

  Heb je op dit moment geen werk en ontvang je een uitkering vanuit uitkeringsinstantie UWV? Het UWV heeft beschikbare financiƫle middelen om herstel en re-integratie te bevorderen waar jij wellicht van kunt profiteren. Mijn coachingstraject helpt jou in het rouwproces om het verlies van je kindje, om weer meer zelfvertrouwen te krijgen en een positief toekomstbeeld. Dit samen is een belangrijke basis waarmee je met energie een baan kan vinden die passend is voor jou en waar je plezier uithaalt.