Visualisatie

Verbinding maken met je kindje*

Liefdevol contact na miskraam of stilgeboorte

Super dat jij de visualisatie wilt doen en dus bewust de tijd neemt om een liefdevolle verbinding te maken met je kindje. Om op een fijne contact te maken met jouw kindje die zo’n belangrijke rol speelt in jouw leven. Ook al is jouw kindje niet fysiek bij je, hij of zij zit voor altijd in je hart.

Deze waardevolle visualisatie helpt je om op een fijne en warme manier contact te maken met je baby’tje. Ook steunt het je om op een liefdevolle manier naar jezelf en je gevoelens te kijken. Om alles er te laten zijn, zonder dat het jou beïnvloedt of een rollercoaster aan emoties brengt.

Hieronder vind je de begeleide visualisatie:

Om nog meer impact te maken met deze visualisatie, kan je de onderstaande vragen beantwoorden om te reflecteren op dat wat jij hebt ervaren.

Reflecteren op hoe jij de visualisatie hebt ervaren:

  1. Schrijf voor jezelf op hoe dit was, welke gevoelens kwamen bij deze meditatie naar boven?
  2. Hoe was het om deze verbinding te maken met je kindje?
  3. En wat merkte je aan jouw energie?

Nogmaals, er is geen goed of fout. Alles is oké. En deze visualisatie kan je heel goed meerdere keren doen, dat helpt misschien een nog diepere connectie te maken met je kindje.

Laat je me weten hoe deze oefening voor jou was? En wat het meeste impact op je heeft gemaakt? Je kan me altijd een berichtje sturen via de DM of een mailtje naar info@mirjampoldner.nl.

Schrijven over het baby’tje kan ook helend zijn

Wil je meer opschrijven en reflecteren op het verlies van je kindje? Dan kan je ook hier gratis de Babyloss Journal aanvragen.

Schrijven over jouw verhaal, jouw kindje en jouw gevoelens & emoties kan heel erg helpend zijn na een miskraam of stilgeboorte. In deze journal ga je op een fijne manier terugkijken naar wat er gebeurd is en welke mooie herinneringen jij nog hebt aan je zwangerschap, aan je kindje.

Want vaak focussen we ons op de negatieve kant, de negatieve dingen die er zijn in ons leven. Maar door juist ook stil te staan bij de mooie dingen, kan dit proces heel erg helend zijn en je helpen om weer met een positieve blik op jouw toekomst te kijken. En met een warm & liefdevol gevoel terug te denken aan je kindje.