Een waardevol kado van jouw kindje aan jou

Een waardevol kado van jouw kindje aan jou 1013 1024 admin

Met het verliezen van je kindje, kan je voor je gevoel ook een deel van jezelf verliezen. Je niet meer jezelf voelen, niet lekker in je vel zitten.

Want hoe vaak denken we niet dat we gewoon maar weer door moeten gaan? Zo van: het leven gaat door, dus we doen maar gewoon hetzelfde riedeltje zoals altijd?

Terwijl als je de tijd neemt om bij jezelf na te gaan, wat je nu echt wilt en wat echt belangrijk is voor jou in het leven. Dat waar je echt blij van wordt. Gaat ontdekken wat jou echt joy geeft in je leven.

Dat waar jij echt diep van binnen naar verlangt.

Dit kan voor jou het meest waardevolle cadeau zijn van jouw kindje, namelijk dat je weer meer tot jezelf gaat komen. Dat je erachter gaat komen wat jou nu echt gelukkig maakt.

En wat je daarin mag loslaten, wat je absoluut NIET meer wil.

Ik zit nu weer in zo’n moment dat ik me verloren voel. Dat ik even niet precies weet waar ik naartoe ga.

Het vraagt van mij om me hieraan over te geven, het niet altijd weten wat de volgende stap is. En dit dus kunnen loslaten. Zodat er weer ruimte is in mij om voelen, en om mijn intuïtie te volgen.

Nu weet ik ook dat juist dit soort momenten goud zijn, alleen dat betekent niet dat het makkelijk is.

Het is oncomfortabel. Het is ongemakkelijk. 

Maar juist door hier heen te gaan, ontstaan er magische dingen in mijn leven.

En dan weet ik dat Mika mij hierin steunt & inspireert om juist dit soort kansen te pakken om mijn eigen mooiste leven te creëren. Op mijn manier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.